Sarıseki İlkokulu

Vizyon: Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, Cumhuriyet’e ve demokrasiye inanan, ülkesinin kültürel değerlerine sahip çıkan geleceğini tahmin eden değil geleceğini planlayan ve yeteneklerinin farkında olan bir nesil yetiştirmek .

Misyon: Etik ilkelerden ödün vermeyen ve iyi insan yetiştirmeye odaklanmış bir çalışma takımı ile eğitimde farklılık yaratmak

Başarılar:

Isınma: Klima
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sarisekiilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Sarıseki Mahallesi İSKENDERUNHATAY

Kütüphane Kitap Sayısı :2002
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Okulumuz Hatay İli İskenderun İlçesi Sarıseki mahallesinde bulunmaktadır.

Adres - Sarıseki Mahallesi İSKENDERUNHATAY

Ulaşım Okulumuza ulaşım çok kolaydır. iskenderun´dan okulumuzun bulunduğu sarıseki Mahalle´ne 15dk. aralıklarla dolmuşlar düzenli olarak çalışmaktadır. Ayrıca okulumuz Hatay-Adana karayolu üzerinde bulunduğu içinde ulaşımda herhangi bir olumsuzluk yaşanmamaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuzun İl Merkezi olan Hatay(Antakya)´a uzaklığı 72 km. Okulumuzun İlçe Merkezi olan İskenderun´a uzaklığı ise 12 km.dir.